AKUSTOMUODOT OVAT PUHDAS PALA LUONTOA.

MODERNIN TYYLIKKÄÄSTI. LUONNOLLISEN PUHTAASTI. VAIVATTA.

PUHDASTA AKUSTOMUOTOILUA

AO-allover on tuonut markkinoille designatut INNOturf-akustoratkaisut. Oikein mitoitettu akustiikka vahvistaa mielenkiintoisesti tilan ilmettä ja luo kiinnostavia yksityiskohtia. INNOturf-akustointi kipuaa seinille ja kattoon sekä uusin muodoin että kuosein. Luovasti ja ilmeeltään raikkaana. Luonnollisen puhtaasti.

AKUSTOMUOTOILUA VAKIOTUOTTEILLA TAI RÄÄTÄLÖIDEN

Tilojen äänimaailmaa voidaan tasapainottaa eri vakiotuotteita yhdistellen tai sijoittaa tilaan uniikki, räätälöity INNOturf-akustoratkaisu. Akustolevyt voidaan sävyttää värikartan värein ja/tai leikata haluttuun muotoon. Levyihin voidaan painattaa kiinnostava kuosi, logo tai vaikka valokuva. Akustiikka palvelee tilan käyttäjien tarpeita – viestii kulkijalle värein tai kuvin. Kutsuu peremmälle tai ohjaa toiminnan äärelle.

AKUSTOMUOTOILUA KOTIMAISILLA INNOVAATIOILLA

Teknisten huippuominaisuuksien rinnalla AO-allover -akustointi ihastuttaa muodoillaan ja kiinnostavalla rouhealla pinnallaan. Pääraaka-aineena kaikissa INNOturf-akustotuotteissa on kotimainen, uusiutuva pintaturve. Akustomateriaali on M1-luokiteltu, homehtumaton ja hajuton. Parhaaseen A-luokan absorptiokykyyn yhdistyy skandinaaviseen sisustukseen istuva muotoiluote.